Ballarina, Coreògrafa i Pedagoga de la dansa

Titulada per l’ Institut del Teatre de Barcelona en l’ especialitat de Dansa Contemporània (promoció 2003). Un cop finalitzada la carrera va a

Nova York, Holanda i França per aprofundir més en els seus estudis com a intèrpret.

El 2003 crea,juntament amb Elena Masó, la Cia.Impàs on s'inicia en el treball de coreògrafa i espectacles de creació pròpia. Espectacles sempre molt vinculats a la relació que s'estableix amb altres disciplines artístiques. Alguns dels col·laboradors de la CIa.IMPÀS són Anna Mitjà ( audiovisuals ), Jordi Santanach (saxo), Carles Pedragosa (acordió), Tito Juan (guitarra), CARMEPUIGDEVALLiPLANTÉS (dissenyadora),

DABÚ (electroautor), Gerard Canadell (bateria), Àngel Abad (bateria), Natàlia Mitjà (arquitecta), MIM Juncà (artista plàstic), Xicu Masó (direcció),  Aniol Resclosa (fotògraf), Meri Yanes (dramatúrgia), Steve Smyth (cantant i compositor), Agustín Balda (prod.musical i disseny sonor), entre d'altres.

Espectacles recents de creació i producció pròpia :                       K I N T S U G I , amb Steve Smyth i Agustín Balda producció de la Cia IMPÀS . El solo ANDARE, creació interpretació de Neus Masó amb producció de la Cia. IMPÀS.

Espectacles de gran format amb coproducció com EL BUIT L'ESPECTACLE, s'estrena al FESTIVAL GREC 2017, dirigit per Sergi Otscoproducció de Cia.IMPÀS i Cia. ESTAMPADES, Festival TEMPORADA  ALTA 2016, col·laboració del Festival GREC 2017. Anteriorment intèrpret de l'espectacle MÚLTIPLES site specific, estrenat al Festival TEMPORADA ALTA 2016 , dirigit per Olga Àlvarezproducció de la Cia IMPÀS.

Ballarina de dansa vertical amb la Cia.Estampades en la producció FAR, en diverses ocasions.

Viatge a Dubai i Taiwan amb la companyia SACUDE DANZA (dansa vertical) com a ballarina de la producció "HIPNOSIS" estrenada al Festival Murallas en Danza de Pamplona.

Intèrpret del videodansa BUIT, una dansa per la càmara. Dirigit per Anna Mitjà.

Intèrpret de la companyia de dansa aèria Cia.ESTAMPADES en la producció “EL SUEÑO DE LOS GIGANTILLOS” (jota aerea) dirigit per Sergi Ots; estrenat a la NOCHE BLANCA de Burgos.

Intèrpret del nou projecte de bodyperdcussion creat i interpretat amb els exmembres de MAYUMANA Lu Arroyo, Kike Cuadros i Jean Claude Thiemele (AKA). Paral·lelament crea amb la Cia.Impàs, BUVA project, duet amb el saxofonista Jordi Santanach Vallvé, que es va estrenar el  febrer del 2015. Creacions de la Cia.Impàs: UNTITLED  (2016), MURS (2015), BuVaproject (2015), MOI MÊME (2014),Show (2011), No tot és or (2011), Si no fós per tu, seria jo (2010), “A.D.N” (2008), “Zoom” (2007), “Límits” (2006), “Projet Soeur” (2004).

Des de l’Octubre del 2012 i actualment forma part del projecte de Paulo Lameiro, Concerts per a Nadons, en la creació de la companyia estable del país. Produït per Temporada Alta i El Canal centre d’arts escèniques de Salt i Girona. Ara mateix en gira de l'espectacle Suite nº1 ELS BATECS DEL CARGOL, de la CIA. ABIABAÏ. 

Treballa amb la companyia MOVIMENT LANTANA i Marcel Bassachs en la creació del videodansa L'ULL DEL RECOL·LECTOR (2013).

Ballarina de la producció “El llenguatge de les flors “ Cia .Pepe Hevia Danza com a intèrpret (2011).

Del 2007-2010 ballarina de LA VERONAL, companyia de dansa : Director i coreògraf MARCOS MORAU. Intèrpret de les coreografies: “En las olas” (2007/Festival Emergences –València), “Jours de Pluie” (2008/ 1r premi 5ºDANSALT, certament coreogràfic de Salt), “El descenso de

las hojas (2008 / Estrena a la Biennale de Puglia, Bari el 23/05/2008), “ELS ANYS” ( 2008), “SLOWLY SUMMER SIGHT” (2009),“LOS PÁJAROS MUERTOS” (2009/ estrena al al Museu Picasso de Barcelona 28/06/09).

Ballarina amb BEBETO CIDRA companyia de dansa del 2003-2007: Intèrpret de les Coreografies “Gossos de Ciutat “ (2003 / 1r premi

Certament Coreogràfic de Madrid). “Cuerpo Seco de Sed” (2004), “Sert o no Sert” (2006/ Companyia resident de Vic), “La Paciencia de las piedras” (2006/ coreògraf: Natali Labiano).