ELENA MASÓ BURCH

Ballarina, Coreògrafa i pedagoga de Dansa Contemporània.

Girona, 1981. Els 4 anys s'inicia en el món de la dansa i és en els 15-16 anys que de decideix tirar endavant amb els estudis de dansa i fer carrera. Els 17 anys aterra a Barcelona i durant 2 anys estudia a l'escola Àrea treballant amb diversos professors i tècniques . Els 19 anys deixa Barcelona per anar a estudiar a la Universitat Miquel Hernàndez, facultat de Belles Arts d'Altea. Allà si estar 3 anys i obté el títol propi de Dansa Contemporània en Interpretació, Coreografia i Pedagogia.

En acabat dels estudis universitaris als 23 anys decideix ampliar coneixements i se'n va a París, durant una etapa breu, a estudiar a la reconeguda escola www.menagerie-de-verre.org amb el recolzament de Tomeu Vergés de la Cia. Mandrake (www.tomeuvergesmandrake.com)

Als 24 anys deixa París per anar a Montpeller al Centre Choreographic Mathilde Monnier on aprofundeix en la creació coreogràfica ( Germana Civera, Montaine Chevalier, Bertrand Davy, Marc Vincent, I-fang Lin, Davy Brun i Hèlène Cathala )

Als 25 anys torna a Girona i juntament amb la seva germana, amb la qual ja havia treballat anteriorment amb petits projectes, decideixen tirar endavant el seu propi projecte i creen la seva pròpia companyia, Cia.Impas actualment amb actiu, combina la creació i producció d'espectacles de dansa amb la pedagogia.

Motivada per autogestionar-se la companyia, el 2009 realitza el Post-Grau en Gestió i Producció Cultural (d'espectacles ) a la Universitat de Barcelona IL3.

Paral·lelament s'estableix a Girona i va ampliant la seva faceta de pedagoga de la dansa donant classes a diferents centres i acadèmies (dansa contemporània, clàssica, tècnica corporal, contact i improvisació) fins a dia d'avui que ja acumula un trajectòria de 10 anys impartint classes.

Interessada sempre per tot el que passa en el món de la dansa i amb ganes d'aprendre i reciclar-se, no deixa d'alimentar-se fent cursos amb altres professionals

Amb la Cia IMPÀS :  "MULTIPLES"  estrena  FESTIVAL TEMPOADA ALTA 2016,"UNTITLED"  agost 2016 WSFESTIVAL  MURS” octubre 2015 espectacle per espais no convencionals , “ BUIT” juliol 2015 videodansa dirigit per Anna Mitjà, Moi Memê octubre Festival Temporada Alta 2013 , “SHOW” març 2011 estrenat a la Sala Planeta., “ Sino fos per tu seria jo” agost 2010 dirigit per Xicu Masó “A pas de Rosa Leveroni” març del 2009 dins del festival “A pas de poetes” organitzat pel Centre Cultural la Mercè , A.D.N abril 2008 estrena peça curta pel DID, ZOOM abril 2007, “LIMITS” febrer 2005 estrenat a la Sala Planeta , “PROJECTE SOEUR” octubre 2005 peça seleccionada pel 18è certament coreogràfic de Madrid.

 

 

Col·laboracions : Maig 2015 intèrpret com a ballarina de dansa aèria a l'espectacle “LA RUEDA” creat per la Cia .Estampades i dirigit per Sergi Ots estrenat el 23 de Maig a Burgos dins la programació LA NOCHE BLANCA DE BURGOS. El maig del 2011 producció “El llenguatge de les flors“ Cia .Pepe Hevia Danza com a intèrpret.