Amb la companyia Impàs i el seu projecte pedagògic IMPÀS FORMACIÓ treballem amb diferents projectes artístics que es plantegen dins els instituts en horari lectiu. Tots aquests projectes tenen l'objectiu d'apropar la dansa als joves i conèixer el treball del cos i la relació d'un cos dins l'espai. Sessions que a través del joc, la fisicalitat i la música creen vincle i relació cos a cos d'una manera sana, connectant les emocions  al moviment i a la veu. 

 

Els dos projectes d'aquest curs 22-23 a més dels tallers puntuals amb ATEMPO artistes a l'aula, del Festival Temporada Alta, són Mapa de Ball i Planters.

Durant aquest curs hem pogut conèixer les/els alumnes de l' IES Narcís Xifra (Girona), IES Santa Eugènia (Girona), IES Vallvera (Salt) IES Salvador Espriu (Salt), IES Santiago Sobrequés (Girona), 

 

MAPA DE BALL, projecte transversal amb Teatre Municipal de Girona, Mercat de les Flors i Xarxa Transversal. Edició 22-23 coreografia dissenyada per Pere Faura i traspassada als alumnes de 2n ESO de l'Institut Narcís Xifra amb les ballarines i coreògrafes Elena Masó i Neus Masó. 

Presentació oberta al públic al Teatre Municipal de Girona 25 de Maig. 

 

PLANTERS, amb els alumnes de 2n ESO i 3r ESO de l'Institut Santa Eugènia. És un projecte acompanyat per l'associació conArte Internacional, Teatre Municipal de Girona i Serveis Educatius. Liderat per la dramaturga Mercè Vila Godoy i amb la col.laboració del treball artístic dins l'aula amb Glòria Sirvent (veu i cant), Elena Masó (dansa i cos), Neus Masó (dansa i cos), Marcel (circ). 

Presentació pública al Teatre Municipal de Girona el 8 de Juny.